Industrie Vloeren

Nieuwe werkvloer plaatsen op een extreem slechte ondergrond, een eis tot zeer hoge slijtvastheid, mee optrekken van "holle plinten" voor toepassing in bv voedingsnijverheid... met een troffelvloer kom je steeds tot een gepaste oplossing voor het gestelde probleem.

Bij een troffelvloer werken we vergeleken bij gietvloeren met grotere laagdiktes ( 5-10mm). De samenstelling bestaat uit naturel of gekleurd vuurgegloeid quartz met mix van nauwkeurig bepaalde korrelgroottes. Deze zorgen samen met een hars-harder mengsel voor een perfect gesloten vloersysteem.Afhankelijk van de gevraagde chemische bestendigheid en de gebruikte producten kunnen als bindmiddel zowel epoxy, polyurethaan of acrylaat gekozen worden.

Zowel op het vlak van slagvastheid, druk- en krasbestendigheid verkrijgen we bij een mortelvloer de beste karakteristieken. Zelfs op zeer slechte ondergrond kan een troffelvloer een uitkomst bieden door zijn "vullend" vermogen en grotere laagdiktes. Een troffelvloer is niet enkel als kompleet vloersysteem te plaatsen maar ook als plaatselijke herstelling. De troffelmassa ideaal geschikt voor het uitvoeren van nieuwe overgangen, hellingen,vullen van sleuven enz...


   
 
 
Van den Berk Vloeren - Dennenweg 13- 5351 PT - Berghem -NL - T. 0412-402491 M. 06 51380362